Navodila za sodelovanje v NAGRADNI IGRI na 17. EKOPRAZNIKU

V nagradni igri 17. Ekopraznika lahko sodelujete vsi obiskovalci prireditve, ki ste starejši od 18. let. Sodelujete tako, da izpolnite listek z žigom ITR, ki ga dobite na stojnici Inštituta za trajnostni razvoj med 8.30 in 12.15. Na listek napišete svoje ime in priimek in nujno tudi svojo mobilno telefonsko številko, da vas bomo lahko obvestili, v kolikor zadenete katero izmed nagrad. Da ne bi prihajalo do nejasnosti pri branju izpolnjenih listkov, vas naprošamo, da te izpolnjujete ČITLJIVO in z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI.

Z žrebanjem bomo začeli ob 12.45 in vas takoj po žrebanju kontaktirali za prevzem izžrebanega listka na stojnici ITR, ki je kupon za prevzem nagrade. Svetujemo vam, da ste v času žrebanja nagrad v bližnji okolici Pogačarjevega trga, da boste lahko listek in nagrado čimprej prevzeli. Izžrebani listek boste lahko z osebnim dokumentom prevzeli do 14. ure. S tem listkom boste nagrado lahko prevzeli na stojnici razstavljavca, ki nagrado podeljuje, in sicer najkasneje do 14.30. Sodelovanje v nagradni igri je brezplačno.

ČAS ŽREBANJA: od 12.45 do 13.30

OBVEŠČANJE O PREVZEMU: prek SMS sporočila na vašo napisano mobilno telefonsko številko in po mikrofonu.

ČAS PREVZEMA: 30 minut od prejetega SMS sporočila oziroma do 14.30.

KRAJ PREVZEMA: na stojnico Inštituta za trajnostni razvoj pridete po listek za prevzem nagrade. Z listkom se sprehodite do stojnice, kjer vas čaka nagrada. Nagrada bo napisana na zadnji strani listka. Tega morate pokazati in predati razstavljavcu.

 

Ekipa Inštituta za trajnostni razvoj skupaj z vami stiska pesti in upa na nagrado 🙂

SEZNAM NAGRAD si lahko pogledate TUKAJ (pod zavihkom nagradna igra)!

Opomba: Vašo mobilno telefonsko številko potrebujemo izključno za obveščanje nagrajenca o prevzemu nagrade. Ne bomo je uporabili za noben drug namen. Neizžrebane listke s podatki bomo po prireditvi uničili.

Bookmark the permalink.

Comments are closed